Како да преземете и гледате филм

ИНФО
Полињата со ѕвездичка * се линкови или слики со пример, кликнете на текстот означен со ЖОЛТА боја.
Нашата веб-страна не користи малициозни линкови и поп-ап прозорци.

ПОТРЕБНИ ПРОГРАМИ
 
Преземете БЕСПЛАТНО * µTorrent Free.
Препорачани видео плеери * BS.Player FREE или  *VLC Player
Бесплатен * 7zip зип програм.

ПРЕЗЕМАЊЕ ФИЛМОВИ
 
 
ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕО

ОБЈАСНУВАЊЕ
 
Преземате папка со филм во која имате торент линк со или без превод/и во зип формат.

ФИЛМ НАСКОРО нема линк за преземање.

 

  • Преземете ја папката која е во зип формат, отпакувајте ја * Extract here.  Влезете во фолдерот, кој е со оригиналниот наслов на филмот и торент линк.
  • Кликнете го торент линкот.
ВАЖНО
  • ПОЧЕКАЈТЕ ДА СЕ ПРЕЗЕМЕ ФИЛМОТ,  вообичаено истиот се презема во папката (Downloads) доколку истата не сте ја промениле.
Уживајте во гледањето.

 
ПРЕВОДИ
 
Arctic.2018.720p.BluRay.x264-[YTS.AM].1+MK - македонски превод
Arctic.2018.720p.BluRay.x264-[YTS.AM].2+SR-KIR - српски кириличен превод
Arctic.2018.720p.BluRay.x264-[YTS.AM].3+SR - српскохрватски латиничен превод
Arctic.2018.720p.BluRay.x264-[YTS.AM].4+EN - англиски превод
 
4К (2160p) MKV филмовите може да имаат и вградени преводи (Vgraden Angliski + XX prevodi).
 

 
ОБЈАСНУВАЊА
 
Сите преводи се проверени и одговараат на филмот преземен од нашата страна.

Времетраење: ја покажува должината на филм од почеток до крај.

Резолуција: ја покажува екстензијата на филмот (прочитајте повеќе на Википедија * 1280x720 (720p) HDV, * 1920x1080 (1080p) FHD)
каде е наведена и големината на филмот изразена во MB (мегабајти) или GB (Гигабајти).
 
Екстензии на филмот:
720p (.mp4)
720p.BluRay.mp4
1080p.BluRay.mp4
720p.WebRip.mp4
1080p.WebRip.mp4
720p.BrRip.mp4
1080p.BrRip.mp4
720p.AVI
720p.MKV
4K (2160p) MKV - 4К филмовите може да имаат и вградени преводи.

Повеќе за истите прочитајте на следниот линк: *Екстензии и разлики


ТОП ФИЛМОМИ

 


 
ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ ЗНАЦИ ЗА КАТЕГОРИИ НА ФИЛМОВИ КОИ СЕ ПРИКАЖУВААТ
 
 
 

Доколку сеуште ви треба помош слободно контактирајте ме,