The Shape of Water (2017)

 The Shape of Water<br />
(2017) on IMDb

Премиера: 

08/03/2018 година (Македонија)

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Студио: 

The Shape of Water (2017)

Година: 

Оригинален наслов: 
The Shape of Water
Македонски наслов: 

Формата на Водата

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 3min

4 Категорија