The Nutcracker and the Four Realms (2018)

 The Nutcracker and the Four Realms<br />
(2018) on IMDb

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Година: 

Оригинален наслов: 
The Nutcracker and the Four Realms
Македонски наслов: 

Оревокршачката и Четирите Кралства

Времетраење: 
1h 39min

2 Категорија