Solo: A Star Wars Story (2018)

 Solo: A Star Wars Story<br />
(2018) on IMDb

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Solo: A Star Wars Story (2018)

Година: 

Оригинален наслов: 
Han Solo
Македонски наслов: 

Соло: Приказна од Војна на Ѕвездите

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 15min

3 Категорија