Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) 4K

 Guardians of the Galaxy Vol. 2<br />
(2017) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Студио: 

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Година: 

Оригинален наслов: 
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Македонски наслов: 

Чувари на Галаксијата 2

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 16min
Резолуција: 

BluRay 720p (999 MB) ✔
BluRay 1080p (2.06 GB) ✔
4K (2160p) MKV (6.26 GB) ✔