Guardians of the Galaxy (2014)

 Guardians of the Galaxy<br />
(2014) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Студио: 

Guardians of the Galaxy (2014)

Година: 

Оригинален наслов: 
Guardians of the Galaxy
Македонски наслов: 

Чувари на Галаксијата

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 1min
Резолуција: 

BluRay 720p (870 MB) ✔
BluRay 1080p (1.85 GB) ✔