Gold (2017)

 Gold<br />
(2017) on IMDb

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Gold (2017)

Година: 

Оригинален наслов: 
Oro
Македонски наслов: 

Злато

Времетраење: 
1h 43min

4 Категорија