Downsizing (2017)

 Downsizing<br />
(2017) on IMDb

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Downsizing (2017)

Година: 

Оригинален наслов: 
Downsizing
Македонски наслов: 

Малиот Голем Живот (Смалување)

Времетраење: 
2h 15min

4 Категорија