Despicable Me 2 (2013)

 Despicable Me 2<br />
(2013) on IMDb

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Студио: 

Despicable Me 2 (2013)

Година: 

Оригинален наслов: 
Despicable Me 2
Македонски наслов: 

Подлиот Јас 2

Топ Филмови: 

Времетраење: 
1h 38min

2 Категорија