Cuba (1979)

 Cuba<br />
(1979) on IMDb

3 Категорија


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Cuba (1979)

Година: 

Оригинален наслов: 
Cuba
Македонски наслов: 

Куба

Превод: 

Времетраење: 
2h 2min
Резолуција: 

720p.BluRay.mp4 (1 GB)