Dances with Wolves (1990)

 Dances with Wolves<br />
(1990) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Dances with Wolves (1990)

Година: 

Оригинален наслов: 
Dances with Wolves
Македонски наслов: 

Танцува со Волците

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
3h 56min
Резолуција: 

720p.BluRay.mp4 (1.50 GB)
1080p.BrRip.mp4 (3 GB)