R.I.P.D. (2013)

 R.I.P.D.<br />
(2013) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

R.I.P.D. (2013)

Година: 

Оригинален наслов: 
R.I.P.D.
Македонски наслов: 

Полицајци за Починати

Превод: 

Времетраење: 
1h 36min
Резолуција: 

720p.BluRay.mp4 (757 MB)
1080p.BluRay.mp4 (1.44 GB)