28 Days Later... (2002)

 28 Days Later...<br />
(2002) on IMDb

4 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

28 Days Later... (2002)

Година: 

Оригинален наслов: 
28 Days Later...
Македонски наслов: 

28 дена подоцна...

Превод: 

Времетраење: 
1h 53min
Резолуција: 

720p (753 MB)