Rambo (2008)

 Rambo<br />
(2008) on IMDb

4 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Rambo (2008)

Година: 

Оригинален наслов: 
Rambo IV
Македонски наслов: 

Рамбо 4

Превод: 

Времетраење: 
1h 39min
Резолуција: 

720p (744 MB)