Empire of the Sun (1987)

 Empire of the Sun<br />
(1987) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Empire of the Sun (1987)

Година: 

Оригинален наслов: 
Empire of the Sun
Македонски наслов: 

Империја на Сонцето

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 33min
Резолуција: 

720p (992 MB)