Rocky Balboa (2006)

 Rocky Balboa<br />
(2006) on IMDb

2 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

Rocky Balboa (2006)

Година: 

Оригинален наслов: 
Rocky VI: Puncher's Chance
Македонски наслов: 

Роки Балбоа (Роки 6)

Превод: 

Времетраење: 
1h 42min
Резолуција: 

720p (651 MB)