The Chronicles of Riddick (2004)

 The Chronicles of Riddick<br />
(2004) on IMDb

3 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

The Chronicles of Riddick (2004)

Година: 

Оригинален наслов: 
The Chronicles of Riddick
Македонски наслов: 

Хрониките на Ридик

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 14min
Резолуција: 

1080p.BluRay.mp4 (2.16 GB)