L.A. Confidential (1997)

 L.A. Confidential<br />
(1997) on IMDb

4 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

L.A. Confidential (1997)

Година: 

Оригинален наслов: 
L.A. Confidential
Македонски наслов: 

Доверливо од Л.А.

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 18min
Резолуција: 

1080p.BluRay.mp4 (2.19 GB)