The Equalizer (2014)

 The Equalizer<br />
(2014) on IMDb

4 Категорија

Марио


Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

The Equalizer (2014)

Година: 

Оригинален наслов: 
The Equalizer
Македонски наслов: 

Израмнувач

Превод: 

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 12min
Резолуција: 

720p.BluRay.mp4 (873 MB)
1080p.BluRay.mp4 (1.94 GB)