12 Strong (2018)

 12 Strong<br />
(2018) on IMDb

Жанр: 

Актери: 

Режисер: 

12 Strong (2018)

Година: 

Оригинален наслов: 
12 Strong
Македонски наслов: 

12 Храбри

Топ Филмови: 

Времетраење: 
2h 10min

4 Категорија