Му вели Господ на Адам. Имам за тебе една добра и една лоша вест. Добрата е дека за тебе создадов два нови органи, едниот се

Додека Трпе водел љубов со Трпана нешто почнало да мириса на гума. Трпано мори, осеќаш...

Наградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 29,999.00 денари, во

Застанува полицаец автобус во кој се наоѓаат четориесет Јеховини сведоци. Влегува внатре и го....

Страници

Контакт

Марио

тел.:  + 389 (0) 2 2443 282

моб.:: + 389 (0) 70 363 ХХХ

емаил: Mario@mario.Mk

Социјални мрежи

Facebook